RENÉ BRIENEN, RESTAURANT BRIENEN AAN DE MAAS*

Tussengerecht René Brienen
Hoofdgerecht René Brienen
Voorgerecht van topchef Rene Brienen

Personalia

Naam : René Brienen
Geboortedatum : 5 november 1963
Plaats : Sint Anthonis (gem. Oplo)

Opleidingen

L.T.S. consumptieve
SVH leerlingstelsel
BBH management opleiding

Gevolgde cursussen

1993 – SVH Meesterkok

Wedstrijden

Diverse malen finalist ‘Koksmuts Amsterdam’
Winnaar van de ‘Baron Rothschild’
Winnaar ‘Gouden Pollepel’ (Jan Hoogeveen)

Werkervaring

Diverse leerbedrijven, zoals Ravenshoeve,
Hoefslag Helmond
Derde man Chateau Neercanne in Maastricht
Sous-chef kasteel Wittem
Chef kok ’t Aaw Pastorieke in Overloon
Chef kok van restaurant Valuas in Venlo
1990 – Patron Cuisinier Restaurant ‘Onder de Boompjes’
1999 – Toekenning Michelinster
Lidmaatschap van Les Patrons Cuisinier
Leerbedrijf van het jaar ‘SVH’
2002 – 2004 Kasteeltje Hattem, waarin restaurant ‘Onder de Boompjes’ met een toegekende Michelinster
2005 – Restaurant ‘Brienen aan de Maas’ in Well
2006 – Toekenning Michelinster voor ‘Brienen aan de Maas’

High res fotomateriaal van René Brienen van Restaurant ‘Brienen aan de Maas’ *