Marco Westmaas…
…kookte 17 gangen in Bangkok, ontdekte licht verteerbare
kruiden in het Amazonegebied en leerde in Tokio alles over het verantwoord opbouwen van een maaltijd.
Elzenduin Beach
Elk voorjaar verrijst er op het strand een culinaire hotspot, die Elzenduin Beach heet. Hier wordt op hoog niveau gekookt met ingrediënten, die vanuit alle werelddelen worden ingevlogen, maar ook de verse vis van om de hoek speelt een glansrol. Dit restaurant aan het strand is een pleisterplaats voor collega’s in de tophoreca en een gewilde enclave voor culinair leergierigen, die een bezoek aan het strand in stijl willen eindigen. Het geheim van het succes schuilt in de innovatieve en internationale gerechten die Top Chef Westmaas zijn gasten voorzet.
Op een simpel butagasstelletje worden intense smaken bereid zoals zeeduivel, rode biet, lamsoren en beurre noisette, makreel met tamarinde yoghurt en appel, dashi bouillon met papaja, langoustine en framboos, roos en Haribo-snoepjes.
“Lichtverteerbaar, zoals het hoort aan zee!”