Jeroen Robberegt van Restaurant KAREL V*

Tussengerecht Jeroen Robberegt
Hoofdgerecht Jeroen Robberegt
Voorgerecht topchef Jeroen Robberegt

Personalia

Naam : Jeroen Robberegt
Geboren : 10-03-1975 te Haarlem

Opleiding en kwalificaties

Sterklas opleiding
• Leermeester
• Gastronomie
• Personeel management
• Keuken management
• Wijn certificaat
• SVH-voortgezet restaurant kok te Groningen
• Middelbare Hotel School (2 jarig) te Groningen
• LBO-Consumptief niveau C te Assen

Werkervaring

Grand Restaurant Karel V in Utrecht
van februari 2004 tot heden
Functie: Chef de Cuisine

Executive sous-chef 2,5 jaar
Executive chef de Cuisine: Jerry Bastiaan
Sous-chef restaurant 1 jaar
Executive Chef de Cuisine: Jerry Bastiaan

www.grandrestaurantkarelv.nl

Hotel New York groep in Rotterdam
Chef- kok: M.v/d Struis
Functie: Sous-Chef allround over verschillende
bedrijven in de groep

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam
Patron cuisinier: C. Helder
Functie: Chef de Partie

Restaurant de Nederlanden in Vreeland
Patron cuisinier: J. de Wit
Functie: Chef de Partie

Restaurant Vermeer in Amsterdam
Chef de Cuisine: E. Kats
Functies: Chef de Partie / Aankomend Chef de Partie

Restaurant Het Koetshuis Schuttersveld in Enschede
Patron cuisinier: F. BOEhnke
Functie: Aankomend Chef de Partie

Restaurant Villa Rozenrust in Leidschendam
Chef de Cuisine: M. v Lier
Functie: vijfdejaars Leerling

Restaurant La belle Epoque in Assen
Chef de Cuisine: J. Braaksma
Functie: vierdejaars leerling

High res fotomateriaal van Jeroen Robberegt van KAREL V*