Afgelopen zomer is hun restaurant grondig gerestyled en hebben de verschillende ruimtes een andere invulling gekregen. Le Marron* straalt nu een rustgevende inrichting uit met gebruik van natuurlijke materialen en aardse tinten.
Regelmatig krijgen beeldend kunstenaars de ruimte om in Le Marron* te exposeren, waardoor een sfeer wordt gecreëerd, waarin men optimaal kan genieten van gastvrijheid, wijn en spijs. IJsbrandt deelt ons mede, dat door de rust, die is ontstaan na de restyling, alle energie kan worden gestoken in het uitdiepen van hun gastronomische filosofie. Dit is een interessante zoektocht naar mooie regionale of juist internationale producten, wijnen van bijzondere producenten uit bekende maar ook minder bekende gebieden. Essentieel zijn ook de combinaties in gerechten met ingrediënten, kruiden en specerijen evenals de combinatie van gerechten en wijnen.
Eind juni bestaat het restaurant vier jaar, we kijken terug op vier intensieve, waardevolle en spannende jaren. Trots zijn wij op het resultaat wat er nu is. Een mooi begin van een lange weg op zoek naar de ultieme gastronomie. Zij ontvangen u graag om dit te proeven, te zien en te beleven.
Personalia
Naam : IJsbrandt Wermenbol
Geboortedatum : 10-09-1976
Website : www.restaurantlemarron.nl
1 Michelinster vanaf november 2006
Opleidingen
MAVO : Canisius College te Nijmegen
ROC : koksopleiding te Nijmegen
Sterklas : driejarige specialisatieopleiding vanuit het Gilde van Nederlandse Meesterkoks
Werkervaring
Vanaf 2005 chef en eigenaar van restaurant Le Marron* in Malden
Daarvoor werkzaam geweest bij onder meer:
Restaurant Vermeer, Amsterdam
Restaurant Beluga, Maastricht
Restaurant De Bokkendoorns, Overveen
Restaurant La Rive/Amstel Hotel, Amsterdam